Bert, eigenaar Porsche: “Bant roest langdurig uit”

“Uit ervaring zeg ik dat Mike Sander Corrosiebeschermingsvet tegen roest het enige middel is dat echt roest langdurig uitbant.

porsche 928

Drie jaar getest

Het is tegelijk met alle bekende merken zoals Dinitrol, Tectyl, Waxoyl enz. getest in Duitsland. Er is voor elk merk een blank stuk staal waar beginnende roest op zat genomen. Dit is in de buitenlucht in een open kast gehangen en een maal per dag met zoutwater overgoten. Dit gedurende 3 jaar.

Er waren slechts 2 merken waaronder Mike Sanders die goed voldeden. Bij de rest was er na 3 jaar nog slechts roestpoeder over. Zelf test ik het nu op een van mijn oude auto’s en ik moet zeggen het is SUPER.

In Duitsland goed bekend

De wijze van aanbrengen is niet zo eenvoudig, nl. met een speciale drukbeker op 120 graden celsius. Het spul is in de oldtimer wereld in Duitsland wel goed bekend, hier is slechts 1 leverancier. Het is ook heel geschikt voor holle ruimtes en dan aan te brengen met flexibele hulpstukken/leidingen waar een sproeikop op zit”.

Bron

 

 

Vertel dit verder!