Sander, eigenaar Landrover: “Het beste middel tegen roest”

“Vetten en andere anti-roest middelen zijn er (…) in vele soorten, zo bleek ook bij een test van Autobild. Dit Duitse autoblad nam de proef op de som, en heeft een drie jaar durende test uitgevoerd, om de werking van een groot aantal van deze producten eens onder de loep te nemen.

Landrover behandeld met Mike Sander Corrosiebeschermingsvet tegen roest

Schrikbarend

De uitkomsten van deze test zijn schrikbarend: bijna geen enkel product dat zich specifiek op deze markt richt, zou de naam “antiroest” mogen dragen. Sommige producten bleken bij gebruik zelfs hetzelfde effect te hebben als dat het niet was gebruikt… Oeps.

Beste middel

Het beste middel tegen roest, in deze test, bleek het vet van Mike Sander. Het is een vet, dus alleen bruikbaar op plekken waar het niet erg is dat het er niet uitziet, zeg maar”.

Bron

Vertel dit verder!