Lees wat anderen zeggen

Restauratie- en onderhoudsbedrijf Volvo-Lotte kiest voor Mike Sander Vet om auto's te beschermen tegen roest. "Omdat het vet na het verwarmen stolt op de auto, kan ik me goed voorstellen dat het een effectieve beschermlaag vormt."
Schadehersteller en restaurateur Fred Collé, directeur van Wellcoll, verwerkt Mike Sander Vet professioneel in zijn bedrijf. De onafhankelijke tests van Duitse oldtimerbladen overtuigden hem.
"Veel mensen praten elkaar na en kiezen voor hetzelfde product. Ik heb veel op internet gezocht, en in een Duitse test zag ik Mike Sander Vet."
Martijn van Dijk, eigenaar van Voitures extravert én fan van Mike Sander Vet, bouwt iconische oldtimers om naar 100 % elektrisch. Lees hier zijn verhaal!
Voor wat voor soort auto's komen er aanvragen binnen voor een behandeling met Mike Sander Vet?
Foto: Pinthiscars.com
"Mijn Jaguar E-type rij ik ook in de winter. Dat durf ik wel aan. Hij is goed beschermd met Mike Sander Vet."
"Na twee jaar en 70.000 kilometer is de bodem van mijn Landrover nog steeds vettig".
'Ik heb vijftien jaar ervaring met het testen van auto's op corrosiebestendigheid. Mike Sander vet werkt het beste".
"Vet verdrinkt de roest als het ware. Op warme dagen kruipt het nog en blijft zo actief doorwerken."
"Het is heel simpel: iets vet houden is de beste remedie tegen roest. En dat doet Mike Sander Vet. Roestplekken die bedekt worden met Mike Sander Vet, roesten niet verder."
"Door de bescherming met Mike Sander Vet hoop ik langer plezier te hebben van al mijn werk aan mijn Austin Healy."
"Uit ervaring zeg ik dat Mike Sander Corrosiebeschermingsvet tegen roest het enige middel is dat echt roest langdurig uitbant".